Find din stil

For at finde din stil anbefales det at du tjekker de forskellige stilarter ud. Det kan du gøre ved at læse i modeblade, observere dine idoler og følge modeblogs. Du skal spørge dig selv hvad det er du egentlig kan lide, og inden du lægger dig alt for fast på en stil som din stil er du også nød til at vurdere om det er en tøjstil, som stemmer overens med din livsstil. Er denne stil acceptabel på din arbejdsplads, og kan du gøre de ting du holder af og skal i din hverdag i denne tøjstil. Hvis svaret er nej er du nød til at revurdere din beslutning.

124072-punk-woman-with-plastic-flowersVi er også alle nød til at acceptere den kropsbygning vi har, nogle faconer harmoner bare dårligt med nogle stykker tøj, og derfor bør du også sætte dig ind i din kropsbygning og hvilke fortrin du skal fremhæve og hvordan du kan camouflere eller kompenser mindre gode sider ved din kropsbygning. Gør også dig selv den tjeneste at rydde op i det tøj du har. Har du tøj, som er gået i stykker eller slidt op? Har du tøj som ikke er din størrelse? Det eneste der er at gøre ved det er, at skille sig af med det tøj. Det koster selvfølgelig noget at opbygge sin garderobe til den nye stil, men ved online handel kan du spare mange penge. Benyt Salerunner til at finde de bedste tilbud.

Det samme gælder fejlkøb og andet tøj du ikke har gået med i over et år. Når du får ryddet op får du overblik over hvad du har og hvad du mangler for at gennemføre din nye stil, og når du har fundet din stil bliver det også meget lettere at shoppe målrettet end blot at lede efter noget nyt.

This entry was posted on Friday, July 17th, 2015 at and is filed under Mode. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.