Modetendenser for kvinder 2015

Kombinationen af sort og hvid er brugt rigtig meget i kollektionerne fra alle de store modehuse for 2015. Der er klassiske sammensætninger af de to farver, geometriske mønstre, etniske mønstre fra såvel Afrika som det sydamerikanske kontinent og print. Til sommeren er farven hvid endnu en gang favorit, og både det romantiske blondeinspirerede look og de mere skarpe former er in. Blandt tonerne af de lyse farver var også en meget lys lyserød at finde som noget nyt for denne sæson. Alle nuancer af farven gul er også meget brugte denne sommer, og ofte i kombination med andre primær farver som rød og blå. Shiny look, som tidligere kun var forbeholdt fest er nu også tilladt til hverdag, og kan virkelig pifte din garderobe op.

Et ikke særlig brugt beklædningsstykke er culottes, som man også kunne kalde en buksenederdel. På afstand ligner culottes en nederdel, men der er rent faktisk ben i dem. Culottes er hotte denne sommer og spås allerede også at være populære næste forår, så der vil være tale om en sikker investering.

Bindebånd og frynser er en 2015 tendens som man kan kaste sig ud i mere eller mindre diskret. Er man ikke til for meget fryns kan man altid nøjes med at markere at man er med på tendensen på sine sko, støvler eller taske.

De lidt hippieagtige frynser kan også bruges til efteråret hvor 1960erne har været den store inspirationskilde sammen med tern, plisserede nederdele, kjoler og toppe samt uniformsdetaljer.

This entry was posted on Friday, July 10th, 2015 at and is filed under Mode. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.