Modetendenser for mænd 2015

Til sommer er der rigtig mange klassiske tøjstykker du kan flette ind i din helårsgarderobe. Går du all in på en gang kan du komme til at signalere lige lovlig meget Nordsjælland uden at ville det. En pastelfarvet polo eller en T-shirt med et sommerligt motiv som for eksempel den lækre palme T-shirt fra Orlebar Brown vil være en sikker investering. Blandt andre sommerklassikere hører en blazer jakke eller lækre bløde ruskindsmokkasiner. Hvis du ikke er til mokkasiner, så tjek de klassiske men casual sko fra Cole Haan, som kan bryde med det strikt klassiske look et jakkesæt eller en blazer let kan give. Selve skoene er i kanvas eller læder eller en kombination, og sålerne er af komfortabelt gummi. I sommerens tegn vil en lækker strandtaske også være en god investering. Tasker er ikke kun for kvinder! En anden god accessorie til mænd er en kvalitetskasket. Køber du en af mærket Ralph Lauren vil du simpelthen få dig en ny ven.

Som vi alle ved er sommeren lunefuld og vi har brug for solide stykker tøj til at holde varmen såvel vinter som en stor del af efterår og forår. Foruden at holde sig varm gælder det også om ikke at virke klodset. Her er der hjælp at hente hos for eksempel mærket Bench, som laver casual og smart tøj til en overkommelig pris. Noget nyt og lækkert blødt til at holde din fødder varme samt sved- og lugtfri er økologiske bambussokker fra eksempelvis Strømpekompagniet.

This entry was posted on Wednesday, July 15th, 2015 at and is filed under Mode. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.