Sådan binder du din butterfly

117377-bow-tie

En butterfly er langt mere smart og trendy end et slips, og så har den mere kant. Forbundne butterflies er et no go! Hvis du skal have en butterfly på skal det selvfølgelig være en rigtig en af slagsen som du selv har bundet. Det eneste det kræver er øvelse, og lad nu være med et udsætte øvelsen til lige den dag du skal ud med hende drømmepigen eller den dag du skal være best man og det kun er bruden som skal komme for sent, og bestemt ikke dig.

Før du lærer deg hvorledes man binder en butterfly, bør du finde en som passer din generelle stil. Der findes nemlig butterflies i alle tænkelige ensfarvede nuancer og i mange forskellig mønstre og materialer lige fra uld til strik og meget mere. Der findes såvel smalle som brede modeller, og selvfølgelig forskellige prisklasser også.

Du tager din butterfly omkring nakken ind under kraven på skjorten og har lige lange ender. Herefter lægger du den højre ende over den venstre og lader den tage en hel omgang omkring den højre lige som første skridt del af en helt almindelig knude. Det oprindelig venstre ben af butterflyen ligger nu længst til højre, og dette ben lægger du dobbelt på tværs af din egen længdeakse. Det andet ben lægger du udenpå det foldede stykke. De to korte ender af det foldede stykker løfter du op så de kysser hinanden.

Herefter tager du den lange ende, lægger den dobbelt og fører den dobbelt ende igennem knuden i retning fra højre imod venstre. De to korte ender som kysser hinanden kan du nu slippe, og vupti har du bundet din butterfly. Hvis du har gjort det rigtigt vil du have en fri ende øverst i venstre side og en fri ende nederst i højre side. For yderligere vejledning kan findes det også gode instrukser online.

This entry was posted on Wednesday, July 22nd, 2015 at and is filed under Mode. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.